www.dnf.hr
izbornik
početna 
o nama 
ples 
karaoke 
karneval 
rođendani 
animacija 
galerija 
webmail 

ARHIVA

satnica
 
14h
Pojedinci
Parovi
Mala grupa
Hiphop, disco
15h
Pojedinci
Parovi
Mala grupa
Hiphop, disco
16h
Break
17h
Break
18h
Break

linkovi
- www.ido-online.org
- www.mtv.com
- www.mtv.tv
- www.unit-x.net
welcome
kut KARAOKE
 

Karaoke show by D'N'F team i na vašoj zabavi!?

Ovakva vrsta zabave u svijetu je poznata već duži niz godina i postala je tradicija u nekim zemljama koje su karaoke prihvatile kao standardnu ponudu mnogih klubova.Karaoke
D'N'F team je ekipa animatora sa višegodišnjim iskustvom u animaciji i organizaciji zabava različitih karaktera.
U želji, da i u našoj zemlji karaoke postanu dio zabave svih generacija, D'N'F team je osmislio programe za različite prigode i prostore.
Karaoke su zabava koja osvaja sve generacije, pa je tako prilagođen za mnoge proslave godišnjica, rođendane, mature, vjenčanja, brucošijada i sl.
Program može biti samostalan ili u kombinaciji sa DJ-om, tematskim disco večerima, glazbenim bendovima, igrama, plesnim točkama i sl.
Program karaoke realizira tim ljudi sastavljen od D.J.-animatora, voditelj-animatora i hostese. Ovaj program je idealan način zabave, jer uz glazbu i pjesmu gosti su ''glavne zvjezde'' ove večeri.
KaraokeOPIS REALIZACIJE KARAOKE PROGRAMA:
Na početku večeri, goste dočekuju popisi pjesama. Nakon upoznavanja gostiju sa repertoarom (oko 800 domaćih i stranih pjesama), voditelj prezentira kako bi trebao izgledati nastup, te objašnjava pračenje teksta, koji je na ekranu, uz glazbenu matricu i animira goste da se i oni odluče pjevati.
Večer uz karaoke može biti natjecateljsko-zabavnog karaktera.
Ovisno o broju prijava, natjecatelji pjevaju u nekoliko izlaza, zaključno sa finalnim izlazom, u kojem sudjeluju najbolji pjevači večeri.
Dio gostiju (po dogovoru) sudjeluje u programu kao žiri, koji ocjenjuju nastupe natjecatelja, a posebnom ocjenom publike tj. jačinom pljeska publike, dobija se konačna ocjena pjevača.
U kombinacijama sa D.J. glazbom ili glazbenim bendom, karaoke su izuzetno zabavan i dinamičan cjelovečernji program, koji uz vaše sugestije i prijedloge može zadovoljiti sve profile osobnosti.
Koncepcija realizacije programa karaoka se prilagođava vašim zahtjevima i željama!

KONTAKT OSOBE: Vangel Likuševski 0914751188 / Boris Ostojić 0921004070 /


POČETNA | O NAMA | PLES | KARAOKE | KARNEVAL | ROĐENDANI | ANIMACIJA | GALERIJA | WEBMAIL
KLIKNI ZA BREAK DANCE!!! KLIKNI ZA HIPHOP!!! KLIKNI ZA ELECTRIC BOOGIE!!! KLIKNI ZA DISCO DANCE!!!