www.dnf.hr
izbornik
početna 
o nama 
ples 
karaoke 
karneval 
rođendani 
animacija 
galerija 
webmail 

ARHIVA

satnica
 
14h
Pojedinci
Parovi
Mala grupa
Hiphop, disco
15h
Pojedinci
Parovi
Mala grupa
Hiphop, disco
16h
Break
17h
Break
18h
Break

linkovi
- www.ido-online.org
- www.mtv.com
- www.mtv.tv
- www.unit-x.net
welcome
kut ANIMACIJA
 

PONUDA ANIMACIJSKOG PROGRAMA

D'N'F team je ekipa animatora sa višegodišnjim iskustvom u animaciji i organizaciji zabava različitih karaktera.
Svjesni oskudnosti zabavnih sadržaja, a poučeni višegodišnjim iskustvom, voljni smo vam ponuditi provjerene i atraktivne sadržaje animacije i programe, koji se prilagođavaju uvjetima kojim raspolažete, te strukturi gostiju i tehničke specifičnost.
KARAOKE SHOW (pjevanje uz tekstualnu i glazbenu matricu)

Program možemo realizirati:
- u lokalima zatvorenog i otvorenog tipa.
- na trgovima i plažama.
- u disco klubovima i hotelskim terasama i sl.

Ovakva vrsta zabave u svijetu je poznata već duži niz godina i postala je tradicija u nekim zemljama, koje su karaoke prihvatile kao standardnu ponudu mnogih klubova.
Karaoke su zabava koja osvaja sve generacije, pa je tako prilagođen za mnoge proslave godišnjica, rođendane, mature, vjenčanja, brucošijada i sl.
Program može biti samostalan ili u kombinaciji sa DJ-om, tematskim disco večerima, glazbenim bendovima, igrama, plesnim točkama i sl.
Program karaoke realizira tim ljudi sastavljen od D.J.-animatora, voditelj-animatora i hostese.Ovaj program je idealan način zabave, jer uz glazbu i pjesmu gosti su ''glavne zvijezde'' ove večeri.

PLESNI PROGRAMI


Plesni klub D'N'F – Split je dugogodišnji najuspješniji klub u Hrvatskoj (mnogostruki državni i europski prvaci, kako u grupnim tako i u pojedinačnim plesnim kategorijama); okuplja veliki broj plesača željnih znanja modernih plesova popularnih u cijelom svijetu, kao što su HIP HOP, DISCO DANCE, BREAK DANCE I ELECTRIC BOOGIE.
S obzirom na dugogodišnje iskustvo i rad pri realizaciji različitih plesnih programa, koji se prilagođavaju potrebama naručitelja, sudjelujemo i osmišljavamo realizaciji plesno-scenskog nastupa, na različitim festivalima , izborima ljepote, glazbenim spotovima, plesnim pratnjama pjevača, televizijskim emisijama u kojima su potrebni koreografi i plesači uz atrakivne koreografije. Za različite prigode, prostore i potrebe promocije, osmišljavamo program, koji zadovoljava potrebe naručitelja.


Studio 54, Retro night i sl.


U kombinaciji sa DJ-animatorom organiziramo tematske večeri, koje su popraćene sa adekvatnom glazbom i kostimografijom. Program možemo prilagoditi za različite prostore, a broj sudionika i detalje vezane za što orginalnijim i atraktivnijim nastup, uz animaciju gostiju, dogovaramo sa naručiteljom.

Street show

Akrobatske točke su spoj mnoštva balansa, snage, fleksibilnosti i tehnike. U kombinaciji sa break dance-om, hip hopom i žongliranjem s vatrom, to je program atraktivan za sve prigode. Dužina programa i sama izvedba se prilagođava uvjetima, broju plesaća i potrebama scenskog nastupa ,ovisno o zahtjevima i dogovoru sa naručiteljom.ANIMACIJA UZ IGRE
(grupne,u parovima i pojedinačne)

Kombinacija plesa , pjesme i igara spretnosti, prilagođene su posjetiteljima i izvrstan su način zabave za sve prigode i generacije.ANIMACIJA ZA SVE PRIGODE
ŽELITE LI DJEDA MRAZA , SV. NIKOLU ILI KLAUNA. MOŽDA BI STE HTJELI NEKOG ŽONGLERA KOJI PLEŠE ILI DJEDA MRAZA KOJI PJEVA I PLEŠE ILI....

OBRATITE NAM SE SA POVJERENJEM.
Napomena:
Svi navedeni programi, mogu se izvoditi samostalno ili kombinirano, ovisno o željama poslodavca.
Cijena programa se određuje brojem sudionika i zahtjevnošću izvedbe.
Osiguravamo sve potrebno za izvedbu pojedinog programa, u dogovoru sa poslodavcem (ozvučenje, rasvjeta..).

Kontakt osoba:
Vangel Likuševski
091 475 11 88


POČETNA | O NAMA | PLES | KARAOKE | KARNEVAL | ROĐENDANI | ANIMACIJA | GALERIJA | WEBMAIL
KLIKNI ZA BREAK DANCE!!! KLIKNI ZA HIPHOP!!! KLIKNI ZA ELECTRIC BOOGIE!!! KLIKNI ZA DISCO DANCE!!!